Over ons

Home / Over ons
Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gepassioneerde consultants die resultaatgerichte oplossingen aanbiedt.

Wij zijn consultants
die u en uw team bijstaat

Wij zijn een team van gepassioneerde consultants die resultaatgerichte oplossingen aanbiedt.

01.

Digitale Innovatie

Wij kunnen voor u en/of uw bedrijf software of websites ontwikkelen. Wij staan u ook bij voor een goede digitale strategie zodat u online ook een beter bereik heeft naar uw doelgroep(en).

02.

Consulteren

Wij zijn experts in ons vak. Wij kunnen u en/of uw team ondersteunen door mankracht aan uw team toe te voegen voor een bepaalde periode.

Ook hebben wij een team financiële consultants die u helpen met uw papierwerk, boekhouding, investeringen, … zodat u slim met uw kosten kan omgaan.

03.

Coaching en Training

Wij zorgen, door onze op maat gemaakte cursussen, dat u en/of uw team de juiste vaardigheden heeft om uw werk efficiënt(er) uit te voeren. U kan ook de mogelijkheid krijgen om uw teams te laten ondersteunen door projectmanagers en/of teamleaders om uw projecten vlot(ter) te laten verlopen.

Anticipeer op uw markt

De verandering van de markt stijgt exponentieel. Het is dus mogelijk wat je gisteren nodig had voor uw zaak, morgen niet meer het geval is.

Wij, bij HIREM Group, staan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat klaar voor onze klanten. Wij maken een toewijding naar onze klanten, elke dag van het jaar, en dat nemen we niet licht op. De technologie die we maken, de e-mails die we ’s nachts versturen, … hebben een impact op onze klanten hun leven en bedrijven. Hierdoor stoppen wij nooit. Hard werken zit in onze cultuur en in onze DNA. Elk project en alles daarna is gemaakt met een passie voor uw bedrijf.

Onze klanten zijn meer dan alleen onze klanten. Hun kalender, doelen en dromen zijn ook de onze. We voorkomen dat bedrijven failliet gaan en we helpen hen te groeien.

Wij anticiperen op de markt
Wij zijn een team

Wij willen bij uw team horen

Hetgeen dat ons gaande houdt is het horen dat wij een verschil maken voor degene die wie we werken. We willen niet louter een provider zijn die een paar diensten levert. Als dit het geval is, zouden we ons gewoonweg vervelen.

We willen een partner van uw bedrijf zijn, een deel van uw team. We willen horen dat we een verschil maken voor uw bedrijf, ongeacht de complexiteit en de moeilijkheidsgraad. Dit is de reden waarom we zo transparant mogelijk reageren met u en uw team. We werken hard en geconcentreerd zodat we zo snel mogelijk een top project kunnen opleveren.

Wij zijn geen verkopers, maar vertrouwde partners die uw succes als de onze beschouwen.

In een notendop

We werken met de nieuwste technologieën

Wij trachten altijd ons te verbeteren en innoveren

We willen goede relaties opbouwen

Wij maken succesverhalen voor onze klanten

LATEN WE SAMENWERKEN!

HIREM Group is niet enkel een consultancy!
Wij zijn partners die een verschil kunnen maken.

color
https://hiremgroup.com/wp-content/themes/skudo-1/
https://hiremgroup.com/
#009fe3
style1
paged
Loading posts...
/home/z2ei4lulvht6/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
nl