Websites

Een website is als een etalage…
Hoe interessanter het uitzicht,
hoe meer potentiële klanten

Uw website... de basis van uw marketing

Geloof het of niet. Maar als u tegenwoordig zaken wilt doen, heeft u nood aan een website. Een goede website is het basispunt voor uw conversie van een prospect naar een klant. Hier leggen we even uit waarom.

De statistieken tonen aan dat 85,2 % van de Europese bevolking gebruikt maakt van het Internet. M.a.w., iedereen dat capabel is om het Internet te gebruiken het ook. 30% van de consumenten willen tegenwoordig geen zaken doen met een bedrijf zonder website.

Uw website moet tegenwoordig ook responsief zijn. Dit wilt zeggen dat men uw website op alle toestellen, dus ook smartphones en tablets, moet kunnen bezoeken. In België gebruikt meer dan 35% van de bevolking een smartphone of een tablet om een bedrijf op te zoeken en hun website te bekijken.

Vele bedrijven, die geen website hebben, geven het excuus “omdat hun branche niet online is”. Deze bedrijven komen vooral voor in de B2B, industriële en verwerkende industrie.

Hoort u bij deze categorie(ën)? Wij zullen dan u best opbellen.

75% van de B2B-kopers zegt dat de inhoud van een website een grote invloed heeft op hun aankoopbeslissingen en meer dan 60% zegt dat hun selectiecriteria voor de aankoop alleen op basis van de inhoud van een website afkomstig is.

Tegenwoordig maakt men 12 zoekopdrachten voordat men een interactie heeft met een website van een leverancier. Dit is al meer dan de helft van het aankoopproces, er is dan nog niet gesproken met een verkoopvertegenwoordiger. Men verwacht dat de website van een leverancier een nuttig kanaal is. Hoe nuttiger uw website, hoe vanzelfsprekender dat ze met u zaken zullen doen.

Wanneer uw website geoptimaliseerd is voor het zoeken. Zal uw site eerder zichtbaar zijn dan sommige giganten. Een optimale website met een goede strategie is goud waard.

Veel denken dat hun zaak geen website nodig heeft omdat ze op Facebook zijn. Dit is fout, u heeft een website nodig.

Het wordt tegenwoordig steeds moeilijker om interactie te hebben met gebruikers via sociale media. Het organisch bereik keldert tegenwoordig meer en meer en sociale media werd in 2018 veel minder gebruikt dan de jaren voordien. En dit zal waarschijnlijk met de tijd nog minderen.

Wij zeggen niet dat sociale media uw bedrijf niet kan helpen met groeien. Maar het is zeker geen slimme keuze om dit als uw enige marketingkanaal te kiezen, vooral in de toekomst.

WEB DESIGN

Wij creëren een mooi design die uw zaak de uitstraling geeft dat het verdient.

RESPONSIEF

Uw website zal leesbaar op alle toestellen, zonder er waarde van het design verloren gaat.

BRANDING

Wij helpen uw merk en/of uw bedrijf bekender te maken, wat zal resulteren tot meer verkoop.

SEO

Wij brengen uw website zo hoog mogelijk in de lijst van Google, Bing en andere zoekmachines.

Copywriten

Wij kunnen voor gepaste teksten zorgen waarbij (potentiële) klanten vaker geneigd zijn om een actie te ondernemen op uw website.

Waarom kiezen voor HIREM?

Kies voor een klantgerichte partner die zeer transparant en open met jullie samenwerkt. Niet overtuigd? Hier heb je nog enkele redenen om voor HIREM te kiezen.

Uw website... één met de juiste uitstraling en de juiste strategie

Jarenlange ervaring

Eén aanspreekpunt, een persoonlijke aanpak

Correcte prijs/kwaliteit garantie

Wij blijven werken tot u tevreden bent

Vraag uw offerte aan

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan. U wordt zo snel mogelijk gecontacteerd om een juiste prijs te geven voor uw website.

Uw naam (*)

Bedrijf

Adres

Stad

Uw e-mailadres (*)

Uw telefoonnummer

Website budget

Tijdspanne

Uw bericht (*)

Uw project bestanden

Ben je een mens?

captcha

color
https://hiremgroup.com/wp-content/themes/skudo-1/
https://hiremgroup.com/
#009fe3
style1
paged
Loading posts...
/home/z2ei4lulvht6/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
nl